Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشخبرگزاری فارسازاصفهانبه نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان اصفهان، سید مصطفی علوی اظهار داشت: به‌ منظور بررسی همه‌ جانبه مشکلات سیستم حفاظت از زنگ، پایش خوردگی و کاهش هزینه‌های ناشی از آن، کارگروه تخصصی حفاظت کاتدی در سال 1387 با حضور نمایندگانی از واحدهای خدمات فنی و مهندسی، بازرسی فنی، بهره‌برداری و برنامه‌ریزی، تشکیل شد و پس از بررسی نتایج حاصله طرح استقرار مرکز مدیریت و خوردگی در سال 1394 به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در ابتدا فاز مطالعاتی و شناسایی شرکت‌های تولیدکننده لوله و تجهیزات گازرسانی آغاز شد و در پی آن نخستین ایستگاه کنترل و مانیتورینگ به‌صورت پایلوت در ایستگاه cps نبوی‌منش در سال 1389 به مرحله‌ اجرا درآمد و در سال 1394 پنج ایستگاه cps منطقه سمیرم با توجه به دوری از مرکز و صعب‌العبور بودن مسیر دسترسی به ایستگاه برای پیاده‌سازی این طرح انتخاب و در سال 1395 اجرایی شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان افزود: هم‌زمان با جانمایی ایستگاه و آغاز فاز مطالعاتی طرح، دو نرم‌افزار تخصصی موردنیاز نیز شناسایی‌شده که در این راستا نرم‌افزار حفاظت کاتدی به همراه data logger در قالب پروژه‌ای پژوهشی به بهره‌برداری رسید.

وی تهیه نقشه‌های یکپارچه از مناطق و نواحی گازرسانی سطح استان، تجهیز تمامی ایستگاه‌های cps استان به سیستم کنترل و مانیتورینگ حفاظت کاتدی، تغذیه اطلاعات مربوط به‌اندازه گیری‌های دوره‌ای و ایجاد تحلیل‌های پیشرفته اطلاعات حفاظت کاتدی در نرم‌افزار تخصصی حفاظت کاتدی، تعیین نقاط بحرانی شبکه‌های گاز و مانیتورینگ آن‌ها و استقرار نظام مدیریت خوردگی را از اهداف مهم این مرکز عنوان کرد.

علوی با بیان اینکه ایستگاه‌های حفاظت از زنگ هر 15 روز یک‌بار مورد بازدید و بازرسی قرار می‌گیرند تصریح کرد: با استفاده از این سیستم می‌توان ایستگاه‌های حفاظت کاتدی (CPS) را از راه دور، به‌صورت مکانیزه و آنلاین مانیتور و کنترل کرد.

وی بیان کرد: در یک نرم‌افزار امکان ثبت و اطلاع حوادث غیرمترقبه و رویدادها ازجمله؛ خرابی ترانس، سرقت ترانس، قطعی و افت ولتاژ برق و... در ایستگاه‌ها، در این نرم‌افزار فراهم‌شده که این امر با توجه به تعدد و فراوانی ایستگاه‌های حفاظت از زنگ در سطح استان بسیار بهینه و کارآمد است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: دریافت پیام‌های هشدار بلافاصله پس از وقوع هرگونه حادثه، کنترل و تنظیم ولتاژ ترانس‌ها با توجه به وضعیت ایستگاه به‌صورت هوشمند و اتوماتیک، امکان مشاهده و دریافت گزارش از تمامی وقایع و آخرین وضعیت ایستگاه‌ها، جلوگیری از بروز خطای انسانی در زمان اندازه‌گیری و تنظیم ایستگاه‌ها از دیگر مزیت‌های سیستم کنترل و مانیتورینگ حفاظت کاتدی در شرکت گاز استان اصفهان برشمرد.

وی افزود: در نرم‌افزار تخصصی دیگر موجود در این سیستم، وضعیت حفاظت کاتدی شبکه گازرسانی سطح استان را می‌توان در هرلحظه مشاهده و در صورت وجود نواقص در جهت رفع آن اقدام کرد.

علوی، با اشاره به بهره‌وری و مقرون به‌صرفه بودن این سیستم در مقایسه با روش‌های سنتی خاطرنشان کرد: این سیستم قابلیت نصب بر روی تمامی ترانسفور رکتی فایرهای موجود در کشور را دارد و از افزایش دقت و قابلیت اطمینان بالایی نیز برخوردار است.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان، داریوش محمودی عنوان کرد: در واحدهای بخار ۳۲۰ مگاواتی نیروگاه بندرعباس، سیستم مدیریت مشعل‌های بویلر یا BMS وظیفه کنترل مشعل‌ها، اجرای سکوئنس‌های عملیاتی و همچنین حفاظت بویلر را برعهده دارد و هر واحد بویلر دارای ۱۶ مشعل گاز و ۱۶ مشعل مازوت در چهار طبقه و چهار گوشه است و چهار مشعل گازوئیل نیز در زمان راه‌اندازی بویلر استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: با گذشت چند دهه از کارکرد، سیستم کنترلی BMS قدیمی، قابلیت خود را به میزان زیادی از دست داده و این امر سبب خروج واحدهای بخار شده بود، که هریک از این خروج‌ها، وقت زیادی را جهت راه‌اندازی مجدد واحد به خود اختصاص می‌داد و نیز هزینه‌های عدم تولید را در بر می‌گرفت.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهار کرد: با هدف افزایش قابلیت اطمینان نیروگاه مقرر شد، سیستم کنترل BMS واحد یک بخار با استفاده از سیستم PLC و با در نظر گرفتن استانداردهای نوین سیستم‌های کنترل و حفاظت نیروگاهی طراحی، ساخته و تعویض شود.

وی خاطرنشان کرد: طراحی، ساخت و نصب سیستم BMS نیروگاه بندرعباس به صورت پروژه تولید بار اول، در مدت‌زمان ۶ ماه، با صرفه‌ جویی ۲ میلیون دلاری و بومی سازی این سیستم با همکاری، طراحی و ارتقای تکنولوژی شرکت‌های دانش بنیان انجام شد.

محمودی تصریح کرد: نوسازی سیستم کنترل BMS دیگر واحدهای بخار، اصلاح تجهیزات معیوب در بخش فیلد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ واحد یک بخار و خودکار نمودن سیستم کنترل احتراق این واحد، نوسازی حلقه‌های کنترل آنالوگ دیگر واحدهای بخار، نوسازی دیگر سیستم‌های کنترل قدیمی واحدهای بخار و یکپارچه‌سازی سیستم‌های کنترل هر واحد به‌منظور تحقق سیستم کنترل DCS بومی نیروگاه بندرعباس، از برنامه‌های آینده این شرکت در جهت افزایش راندمان و رفع موانع تولید است.

کد خبر 6097981

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟